Savéon

Voor veel verhuurders is het onzeker of een huurder aan zijn verplichtingen zal voldoen. Om het risico af te dekken is de borgbetaling of bankgarantie in het leven geroepen. Maar voor de huurder is dit vaak een lastige bijkomstigheid. Savéon biedt nu uitkomst met een Borggarantie voor huurders met een lage jaarlijkse vergoeding.

The Webmen heeft hiervoor samen met Savéon een uitgebreid systeem ontwikkeld waar huurders hun borggarantie online kunnen regelen, inzien en wijzigen. User experience is in dit geval erg belangrijk en hier besteden we dan ook veel aandacht aan.

SilverStripe

SilverStripe is een erg prettig systeem om mee te werken en geeft ons de mogelijkheid om de website en het CMS precies naar wens van de klant in te richten. Verder heeft het een duidelijke interface waardoor je zonder problemen kunt navigeren en de content van jouw website kunt beheren.

Volledig responsive

Deze website is uiteraard net als al onze andere websites volledig responsive. Dit betekend gebruiksvriendelijk en herkenbaar op ieder denkbaar scherm. In een tijd waar meer dan een derde van de mensen hun content op een telefoon of tablet bekijkt is dit niet meer weg te denken.

Vragen? We bijten niet