In het kort

Een nieuw initiatief in het wellness landschap. Op sauna.nl vind je de beste wellness aanbiedingen. Met een sprekend design en opvallende kortingen en duidelijke "call to actions"  moet deze site een begrip worden bij het zoeken van je wellness ticket. Het ontwerp is aangeleverd door De Nieuwe Zaak uit Zwolle. Wij hebben dit haarfijn omgezet naar een responsive website dat prettig werkt op alle apparaten.

Cart2
Homepage
Overview2
PDP

SilverStripe

Over dat flexibele CMS gesproken; we hebben het hier natuurlijk over SilverStripe. Met SilverStripe bieden wij de mogelijkheid om de website en het CMS precies naar wens van de klant in te richten. Verder heeft het een duidelijke interface waardoor je zonder problemen kunt navigeren en de content van jouw website kunt beheren. Met ons flexibele grid is het mogelijk een pagina op te delen in een grid van rijen en kolommen. Op deze manier zit je nooit vast aan standaard stramienen, maar kan je de pagina niet verknallen.

100% SEO score

Om de concurrentie aan te gaan binnen Google is het belangrijk dat de website technisch perfect is opgebouwd. Nu zijn wij van nature al scherp op SEO, maar bij Sauna.nl is het vertrekpunt altijd geweest. 100% SEO score. Op die manier ben je qua site echt klaar voor de strijd!


Ook interessant

International Wellness Resorts

Multi websites met Xplan integratie

Dagje Wellness

Online ticketing website

Vragen? We bijten niet