Zo zitten we op kantoor achter ons bureau en zo staan we midden in een grote loods vol tractoren om te praten over de nieuwe websites van Mechan Holding, een onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness.

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector. Toen ze ons vroegen om de huidige website en daarnaast ook een aantal van hun merkenwebsites geheel te vernieuwen hoefden we dan ook niet lang na te denken. We zijn direct aan de slag gegaan met een interactie ontwerp en van daaruit konden we eenvoudig het ontwerp afstemmen op de wensen van de klant.

Om de klant een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te bieden maken we gebruik van het SilverStripe CMS. Voeg hier een aantal van onze custom modules aan toe zoals de dealer locatie zoeker en onze grid content editor waarmee de klant zelf contentpagina's als een blokkendoos in elkaar kan klikken en de nieuwe website van Mechan Groep is een feit.

Vragen? We bijten niet