In het kort

International Wellness Resorts is de drijfveer achter een groot aantal wellness resorts waaronder Zwaluwhoeve, Elysium en Veluwse Bron en is met bijna 2.000 reserveringen per dag een grote speler in de Benelux. Samen hebben we de koppen bij elkaar gestoken om de bestaande en nieuwe websites naar een hoger niveau te tillen. Dat wil zeggen een compleet nieuw ontwerp waarbij beleving en gebruiksvriendelijkheid centraal staan, een flexibel CMS en een waterdichte koppeling met xPlan om alle reserveringen in goede banen te leiden.

Overview
iwr resorts homepage
iwr resorts arrangementen
iwr resorts funnel

SilverStripe CMS

Over dat flexibele CMS gesproken; we hebben het hier natuurlijk over SilverStripe. Met SilverStripe bieden wij de mogelijkheid om de website en het CMS precies naar wens van de klant in te richten. Verder heeft het een duidelijke interface waardoor je zonder problemen kunt navigeren en de content van jouw website kunt beheren. Met ons flexibele grid is het mogelijk een pagina op te delen in een grid van rijen en kolommen. Op deze manier zit je nooit vast aan standaard stramienen, maar kan je de pagina niet verknallen.

#0

Koppeling xPlan

Met dagelijks zoveel reserveringen is het belangrijk dat alles vlekkeloos verloopt. Om dit te waarborgen hebben we een koppeling gemaakt met xPlan waarin alle prijzen, acties en speciale regels ingevoerd worden. Met deze koppeling kunnen wij het bestelproces voor de gebruiker zo duidelijk mogelijk maken, is er weinig ruimte voor fouten en heeft International Wellness Resorts de touwtjes in handen.


Ook interessant

Feenstra

Silverstripe CMS extreem!

Dagje Wellness

Online ticketing website

Meijers

Corporate website

Vragen? We bijten niet