Case

Goos Horeca is voor ondernemers, verenigingen en andere horeca gerelateerde bedrijven toonaangevend op het gebied van horeca non-food en levert meer dan 10.000 artikelen direct uit voorraad. Met 9 vestigingen verspreid over heel Nederland is het een grote speler in de markt en dit vraagt dan ook om een indrukwekkende webshop. Samen met ontwikkelaars van Goos Horeca hebben wij een Magento webshop gerealiseerd, onderhouden en voorzien van verschillende inventieve koppelingen waaronder een KvK, ERP en Akeneo PIM koppeling.

goos horeca mobile 1
goos horeca desktop 1

Akeneo PIM

Hierachter gaat natuurlijk behoorlijk wat productbeheer schuil. Wij staan voor een professionele aanpak en hebben voorgesteld om Akeneo PIM te gaan gebruiken. Hét toonaangevende open source product informatie management systeem van dit moment. De exports uit de PIM voeden de website en door Elasticsearch in te zetten als zoekindex is de cirkel rond.

Multisite

Goos Horeca deelt zijn kern met nog een aantal websites, waardoor we het een multisite kunnen noemen. Om te voorkomen dat deze gezamenlijke websites te zwaar belast worden hebben we een multi server omgeving ingezet d.m.v. een load balancer. Een load balancer is hierbij een virtuele server verbonden met de fysieke servers, waarbij de verzoeken gelijkmatig over alle beschikbare servers worden verdeeld. De load balancer controleert continu de belasting van alle servers en regelt zo het aantal verzoeken per server.


Ook interessant

Marianne Design

Producten online via Akeneo PIM

Feenstra

Silverstripe CMS extreem!

Glunders

Allergievrije restaurantzoeker

Vragen? We bijten niet