Mountainbike Club Bar End

Eén van de oudste, grootste, modernste én gezelligste mountainbikeclubs van Nederland ging op zoek naar een nieuwe sponsor die bereid was met een klein budget toch een mooie gebruiksvriendelijke website te maken.

Ze kwamen uit bij ons en ook daar zeggen wij geen nee tegen en we zijn na de briefing direct aan de slag gegaan met het ontwerpproces.

SilverStripe

Na het ontwerpproces zijn we begonnen met de ontwikkeling van de website. De klant had hiervoor een Wordpress website, maar wou dit keer een gebruiksvriendelijker CMS dus hebben we het Silverstripe CMS aangeraden.

SilverStripe is een erg prettig systeem om mee te werken en geeft ons de mogelijkheid om de website en het CMS precies naar wens van de klant in te richten. Verder heeft het een duidelijke interface waardoor je zonder problemen kunt navigeren en de content van jouw website kunt beheren.

Volledig responsive

Deze website is uiteraard net als al onze andere websites volledig responsive. Dit betekend gebruiksvriendelijk en herkenbaar op ieder denkbaar scherm. In een tijd waar meer dan een derde van de mensen hun content op een telefoon of tablet bekijkt is dit niet meer weg te denken.

Vragen? We bijten niet