Bangma Verpakking

Verpakkingsmaterialen. Bij Bangma Verpakking hebben ze daar een passie voor. Van kartonnen doos tot plastic draagtas, van tray tot rekfolie. Ze verzorgen het allemaal.

Om de paar jaar is een website weer aan vernieuwing toe en dit was ook het geval bij Bangma. Een klusje voor The Webmen dus. Samen met Bangma hebben we het design compleet vernieuwd, maar wel in de Bangma huisstijl.

Magento 2

Deze website is ontwikkeld met Magento 2. Met rijke, out-of-the-box functionaliteit biedt Magento het onbeperkt vermogen om deze website te beheren, oplossingen van derden naadloos te integreren en onweerstaanbare klantenervaringen te creëren.

Unit4

Met Unit4 beheren we de volledige bedrijfsvoering via één geïntegreerd en cloudgebaseerd ERP-pakket. Onze oplossingen zijn ontworpen rond de mensen die ze gebruiken. Dit maakt implementatie makkelijk en het gebruik een plezier. De aantoonbare voordelen van onze oplossingen zijn snel realiseerbaar en ze zijn eenvoudig aan te passen.

Volledig responsive

Deze website is uiteraard net als al onze andere websites volledig responsive. Dit betekend gebruiksvriendelijk en herkenbaar op ieder denkbaar scherm. In een tijd waar meer dan een derde van de mensen hun content op een telefoon of tablet bekijkt is dit niet meer weg te denken.

Vragen? We bijten niet