Over Webmen

Na de industriƫle revolutie zijn we beland in het digitale tijdperk. Het internet is door onze generatie ontwikkeld en onze nalatenschap aan toekomstige generaties. Internet speelt een belangrijke rol in onze samenleving en dit zal alleen maar belangrijker worden. Ondanks dat er al zo veel mogelijk is, staan we pas aan de vooravond van al die mogelijkheden.

Bij Webmen vinden wij het een eer om hieraan mee te werken. Wij geloven dat we bij elk project de kans krijgen het internet een stukje beter te maken en hier gaan wij ook voor. Wij bouwen niet klakkeloos wat er gevraagd wordt, wij bouwen wat je nodig hebt. Een misstap in deze snelle tijd zet je zo op een achterstand. Wij zien het als onze taak altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit vinden wij ook gaaf! Op basis van onze ervaring weten wij welke technieken bruikbaar zijn en welke niet.

Wij bouwen niet zomaar online oplossingen, wij gaan voor de beste oplossingen. Wij zijn niet zomaar een online bureau, wij zijn meer dan een online bureau.

Wij bouwen websites, webshops, koppelingen, business applicaties en vele verschillende maatwerk oplossingen.
Wij zijn fan van open source-producten als Magento, OroCRM (en het Oro-platform), Akeneo PIM en Silverstripe CMS.

Vragen? We bijten niet