Magento

Magento is een webshoppakket. In dit pakket kun je alles regelen: van producten, tot klanten, tot orders. Magento is in dit geval het centrale systeem. Maar wat als je via meer kanalen producten wil aanbieden? Wat als jullie klanten via meerdere kanalen iets bij je kunnen kopen? Je zult merken dat de behoefte dan gaat ontstaan om bepaalde onderdelen los te koppelen. Er ontstaat behoefte naar een aparte producten en klanten database.

Akeneo PIM

Producten beheren doe je in een Product Informatie Managementsysteem (PIM). Dit is software speciaal geschreven voor het beheren van productinformatie en is daar ook heel goed in. Vanuit dit centrale systeem kunnen de producten verstuurd worden naar verschillende webshops, apps, brochures, etc. Een PIM-pakket is dus de centrale hub binnen je organisatie waarin al je productinformatie is opgeslagen. Wij gebruiken hiervoor het opensource pakket Akeneo PIM.

Oro CRM

De andere stap in het opdelen is een CMS. Hier komt alle klantdata samen. Of het nou uit de webshop, de app of een ander kanaal komt. Hier wil je een helicopterview van jouw klant. Wij gebruiken hiervoor het opensource pakket OroCRM.

 

Magento

Het meest gebruikte webshop softwarepakket

Jaren ervaring

Wij bouwen al sinds 1999 e-commerceoplossingen

Nieuwste technieken

Op basis van onze ervaring kiezen wij alleen de winnende technieken uit de jungle van mogelijkheden

Omzet

Hoe slimmer je e-commerce, hoe beter je ROI

Vragen? We bijten niet