Oro Platform

Een robuuste basis voor jullie maatwerk business applicatie

Wat is het ORO Platform

Het OroPlatform is een Open Source Business Application Platform (BAP). Het platform is ontwikkeld als basis platform voor het ontwikkelen een willekeurige business applicatie. Zie het als een verzameling van functionaliteit die elke business applicatie nodig zou kunnen hebben. Bij het kiezen voor het OroPlatform kies je voor een robuuste basis en een kickstart in de ontwikkeling van jullie eigen business applicatie. Meer dan 70 getalenteerde ontwikkelaars hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit platform en doen dit nog steeds.

Ontstaan van het ORO Platform

Oro is ontwikkeld door ontwikkelaars van een ander zeer bekend softwarepakket namelijk, Magento. Magento is momenteel het meest gebruikte webshop pakket. Magento is officieel gestart in 2007 en is in 2011 verkocht aan ebay. In 2012 zijn de oorspronkelijke oprichters van Magento vertrokken om een nieuw avontuur aan te gaan. Nadat ze de bestaande webshop software markt op de kop hadden gezet was het nu tijd voor een nieuw softwarepakket. Dat werd een CRM pakket (Customer Relation Management).
Tijdens de ontwikkeling van dit pakket ontstond het idee om eerst een fundament te bouwen die alle basisfunctionaliteit van een willekeurige applicatie zou omvatten. Dit fundament is het Oro Platform geworden. Uiteindelijk is het CRM pakket er ook gekomen. Dit pakket heeft de naam OroCRM en is dus gebouwd op het fundamentele OroPlatform.

Eigen applicatie

Zoals het team van Oro heeft gedaan met het OroCRM is het ook mogelijk om een eigen applicatie te ontwikkelen op het OroPlatform. Op deze manier ben je verzekerd van een robuuste basis voor jullie eigen applicatie.

Meer over het Oro-platform

Automatisering

Meer doen door slimme proccessen

Gebruiksvriendelijk

duidelijk en consistent

Kwaliteit voorop

Gebouwd op een robuust platform

Veilig en secuur

Veiligheid voorop

Vragen? We bijten niet